ElBarko – Catamarà

Nou Vaixell catamarano que farà les delícies dels nostres clients

Hem adquirit un nou membre per a la família: ElBarko. Empuriabrava, Roses i en general, la Costa Brava, farà un salt de qualitat amb aquest nou catamarà.
Amb aquesta embarcació esperem cobrir la demanda dels nostres clients, que ens demanaven insistentment la possibilitat de fer una passejada per la meravellosa reserva del cap de Creus.
A més d'oferir vistes genials de la flora i fauna de la Costa Brava, podrem admirar el fons marí de la reserva del Cap de Creus gràcies als visors de què disposa aquesta embarcació.

Podrem realitzar dues excursions en un sol viatge: Visualització panoránica de la Costa Brava i Vista oceànica de la reserva del Cap de Creus

Vista frontal de ElBarko
Vista lateral ElBarko

Gaudeixi dels canals d’Empuriabrava

No s’oblidi d’imprimir el cupó de descompte!!!!

5 € de reducció al preu total del ticket

Recorregut canals

Recorregut Canals

Empuriabrava, la Marina residencial més gran del món. La nostra empresa ofereix la possibilitat de visitar aquesta Marina amb una de les nostres ofertes:

Vaixell de Lloguer:
Podrà visitar la Marina d'Empuriabrava amb una de les nostres embarcacions de lloguer amb la qual podrà recórrer uns 8 km de canals navegables, entrant al llac de Sant Maurici. Té una hora per realitzar tot el passeig amb les nostres barques.
Tenim dos tipus de barques, una amb una capacitat de 5 passatgers i una altra amb una capacitat de 8 passatgers. Totes dues tenen un motor Honda de 10 CV, molt silenciós i amb una emissió molt reduïda per oferir el major atractiu per als nostres clients i al seu torn minimitzar l'impacte mediambiental.

 
Barco Gasolina 5 places

Barca Gasolina 5 places

Barco Gasolina 8 places

Barco gasolina 8 places

Ferry "PALANTE":
Vaixell col·lectiu per a 60 passatgers i amb patró. Amb aquesta embarcació podran gaudir d'un extraordinari passeig i relaxar-se amb el confort que ofereix aquest vaixell. Durant el trajecte els posarem una explicació amb informació detallada de la construcció dels canals i d'aspectes tècnics i altres curiositats d'Empuriabrava.
La durada del trajecte és d'uns 40 minuts i recorrerem uns 8 km de canals.
A més, oferim viatges especials en el que oferim la possibilitat de degustar productes de la terra amb el donarem un extra a l'espectacular trajecte que visitarem.

Ferry "Palante"

PALANTE

Conegui la Badia de Roses i la Costa Brava Nort

El paradís més a prop mai imaginat

Costa Brava Norte:
Aquesta zona de la Costa Brava comprèn des del nord de Portbou fins a l'Escala, per tant comprèn el que es denomina Costa Brava Nord. Aquest paratge està ple de cales secretes, camins de senderisme, des d'on es pot apreciar el salvatge de la natura en estat pur; aquesta és la raó del nostre ferri
Tenim un total de 184 platges. Moltes d'elles desconegudes per al gran públic i per tant, de difícil accés. Únicament es pot accedir per mar. Aquí és on rau la força de la nostra excursió, ja que els portarem per aquestes contrades gairebé inaccessibles perquè gaudeixin de la bellesa salvatge de la zona.

Cap Norfeu - Vista aérea

Cap Norfeu

Vista aérea Cala Montjoi