Conegui la Badia de Roses i la Costa Brava Nort

El paradís més a prop mai imaginat

Costa Brava Norte:
Aquesta zona de la Costa Brava comprèn des del nord de Portbou fins a l'Escala, per tant comprèn el que es denomina Costa Brava Nord. Aquest paratge està ple de cales secretes, camins de senderisme, des d'on es pot apreciar el salvatge de la natura en estat pur; aquesta és la raó del nostre ferri
Tenim un total de 184 platges. Moltes d'elles desconegudes per al gran públic i per tant, de difícil accés. Únicament es pot accedir per mar. Aquí és on rau la força de la nostra excursió, ja que els portarem per aquestes contrades gairebé inaccessibles perquè gaudeixin de la bellesa salvatge de la zona.

Cap Norfeu - Vista aérea

Cap Norfeu

Vista aérea Cala Montjoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *