Gaudeixi dels canals d’Empuriabrava

No s’oblidi d’imprimir el cupó de descompte!!!!

5 € de reducció al preu total del ticket

Ara també

 

Compra ON-LINE

Recorregut canals

Recorregut Canals

Empuriabrava, la Marina residencial més gran del món. La nostra empresa ofereix la possibilitat de visitar aquesta Marina amb una de les nostres ofertes:

Vaixell de Lloguer:
Podrà visitar la Marina d'Empuriabrava amb una de les nostres embarcacions de lloguer amb la qual podrà recórrer uns 8 km de canals navegables, entrant al llac de Sant Maurici. Té una hora per realitzar tot el passeig amb les nostres barques.
Tenim dos tipus de barques, una amb una capacitat de 5 passatgers i una altra amb una capacitat de 8 passatgers. Totes dues tenen un motor Honda de 10 CV, molt silenciós i amb una emissió molt reduïda per oferir el major atractiu per als nostres clients i al seu torn minimitzar l'impacte mediambiental.

 
Barco Gasolina 5 places

Barca Gasolina 5 places

Barco Gasolina 8 places

Barco gasolina 8 places

Ferry "PALANTE":
Vaixell col·lectiu per a 60 passatgers i amb patró. Amb aquesta embarcació podran gaudir d'un extraordinari passeig i relaxar-se amb el confort que ofereix aquest vaixell. Durant el trajecte els posarem una explicació amb informació detallada de la construcció dels canals i d'aspectes tècnics i altres curiositats d'Empuriabrava.
La durada del trajecte és d'uns 40 minuts i recorrerem uns 8 km de canals.
A més, oferim viatges especials en el que oferim la possibilitat de degustar productes de la terra amb el donarem un extra a l'espectacular trajecte que visitarem.

Ferry "Palante"

PALANTE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *