Excursions Badia de Roses

Excursions a la Badia de Roses. Us donem la possibilitat de valorar el que més us atreu per adequar el més fidelment les nostres excursions al gust dels nostres clients

Estem organitzant les excursions de la temporada, i ens hem adonat que tenim una multitud d'opcions.

Ens agradaria que ens diguéssiu què és el que més us atreu perquè puguem adequar aquestes excursions a la Badia de Roses de manera que satisfaci a la major part dels nostres clients. Us deixo amb algunes idees que crec que poden ser atractives

Bahía de Roses

Bahía de Roses

Excursió per la Badia de Roses, amb la possibilitat de visió aquàtica de la fauna de la badia.
Tenim una gran diversitat d'animals aquàtics, molts d'ells autòctons de la zona, que delectaran als nostres clients. I seran fàcils de veure gràcies a la visió submarina que té ElBarko.

Cadaqués

Cadaqués

Possibilitat de visitar aquest encantador racó de la Costa Brava: Cadaqués.
Poble pescador típic de Catalunya, que amb el pas dels anys ha sabut adaptar-se als temps actuals i ofereix una gran varietat d'atractiu turístic, no només en temporada d'estiu, sinó que també té molt a oferir durant tot l'any.

Port Lligat

Port Lligat

Port Lligat, es troba passat Cadaqués, i era la residència habitual del genial pintor Salvador Dalí. Aquí passava els dies meditant sobre la seva obra i admirant el que realment més li atreia al genial artista: les postes de sol que des d'aquí podia admirar cada dia.

Baño

Baño

Una altra de les possibilitats que ens ofereix aquest lloc, i un dels més sol·licitats, és l'oportunitat única de donar-se un bany en aquestes cristal·lines aigües de la Costa Brava. Li asseguro que és una cosa que no oblidarà mai. Admirant els penya-segats dels últims reductes dels Pirineus en uns dels llocs més bells del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *